Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Miiaw.dk CVR-nr.: 41906251 Humlebæk Strandvej 40 3050 Humlebæk kundeservice@miiaw.dk  

Leveringsbetingelser

MiiAW har en målsætning om at kunne levere alle ordrer afgivet på hverdage før kl. 14.00 inden for 48 timer. Lørdage og helligdage er undtaget. Ved levering til Bornholm og øer som ikke er forbundet med bro må påregnes 1 ekstra leveringsdag. Alle ordre afsendes fra vores lager i Haslev. Har du flere katte og bestiller forskellige abonnementsløsninger leveres varerne i det pågældende abonnements aftalte frekvens (f.eks. hver 30 dag), og det andet abonnement (f.eks. hver 40 dag). Skulle der mod forventning opstå længere leveringstid end foreskrevet, informeres du via mail. Levering af varer kan ske på hverdage mellem kl. 7 og 21 og i weekenden mellem 8 og 19. enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Levering er som udgangspunkt til den aftalte adresse, men er du ikke hjemme på afleveringstidspunktet, vil pakken blive leveret til nærmeste pakkeshop og kan afhentes dagen efter. Nægter du modtagelsen af pakken, eller ikke afhenter den i pakkeshoppen, opkræves du forsendelsesudgiften for at Post Danmark/GLS returnerer pakken til MiiAW. Ved forsendelse fra vores lager modtager du en mail med bekræftelse på de afsendte varer. På den måde kan du følge med i forløbet på din forsendelse. Bestilling er forbeholdt myndige personer (minimum 18 år). Fragt og leveringsomkostninger er gratis. MiiAW leverer udelukkende til Danmark. Har du spørgsmål til leveringen kan du kontakte os på kundeservice@miiaw.dk. Alle henvendelser vil blive besvaret den førstkommende hverdag. Vores kundeservice besvarer både henvendelser på dansk og engelsk.

Abonnement

Miiaw er en webshop baseret på en abonnementsløsning. Det er gratis at blive medlem, og du betaler kun for de varer du ønsker at abonnere på. Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter indtil abonnementet opsiges. Du vil modtage en ordrebekræftelse ved et eller flere abonnementer, hvor det samtidig oplyses hvilken leveringsfrekvens varerne vil blive leveret i fremadrettet. Abonnementet kan altid tilpasses, dog skal ændringerne ske minimum 5 hverdage før forventet levering. MiiAW kan opsige en kundes abonnement ved manglende betaling.

Abonnementsbetaling

Som kunde påhviler det dig at sikre, dine registrerede kortoplysninger er gyldige og ajourførte. Ved kortets udløb, bedes du logge ind på din brugerkonto og opdatere dine kortoplysninger. Ved ændring af dine kortoplysninger sættes dit aktuelle abonnement i bero og skal genaktiveres af dig, når dine nye kortoplysninger er indtastet. I tilfælde af, at MiiAW ikke kan gennemføre en betaling baseret på de angivne kortoplysninger, sættes abonnementet i bero, og en mail notifikation sendes til dig. Genoptagelse af abonnementet sker når kortoplysningerne er opdateret.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er inkl. den til enhver tid gældende moms. Priserne er dagspriser. En handelsaftale med MiiAW indgås på dansk.

Betaling og ordrebekræftelse

Betaling for bestilte varer skal ske online. MiiAW godtager følgende betalingskort:
  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestrocard
Vi tager ikke kortgebyrer og MiiAW trækker først beløbet på din konto ved afsendelse af varer fra vort lager. Der kan ikke trækkes et andet beløb end det godkendte beløb på købstidspunktet. Betalingsprocessen håndteres af Quickpay. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, bedes du kontrollere, at den er i overensstemmelse med din bestilling. Ved fejl, kontakt kundeservice@miiaw.dk.

Anyday

Vi accepterer betaling med Anyday. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Betingelser for opsigelse og binding

Medlemskabet er uden binding og kan opsiges når som helst. Det kan opsiges ved at logge ind på din brugerprofil med dit password login som du selv har valgt ved oprettelse af abonnementet, eller ved skriftlig henvendelse til kundeservice@miiaw.dk. Beløbet for den aftalte abonnementsløsning hæves først ved afsendelse af varerne.

Ændringer af abonnement betingelser

Ændringer af abonnementsvilkår meddeles med et varsel på minimum 30 dage. Ændringerne anses for godkendt, såfremt intet skriftligt er meddelt til MiiAW på kundeservice@miiaw.dk inden datoen for ikrafttrædelse af ændringerne.

Annullering af ordre

Ønskes en ordre annulleret, skal dette ske inden for 1 time, så MiiAW kan nå at stoppe afsendelsesprocessen. Annullering af ordrer skal ske ved at informere kundeservice@miiaw.dk. Obs. kundeservice er lukket i weekender og på helligdage, hvor en annullering muligvis ikke er mulig. Misligholdelse af abonnement Misligholder du din abonnementsaftale og/eller abonnementsbetingelserne, er MiiAW berettiget til at ophæve abonnementet uden varsel.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har indgået en aftale om en ydelse.

Abonnementer

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har indgået aftalen. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til kundeservice@miiaw.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.  

Varer

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen eller den dag, vi har lavet aftalen, til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til kundeservice@miiaw.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde varekøbet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.   Fortrydelse af en del af varekøbet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering af varer

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ingen fortrydelsesret Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Varen skal sendes retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, medfører en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder aftalen, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for abonnementer

Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for den del, der allerede er leveret.

Særligt for varer

MiiAW forbeholder sig retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil returvarerne er modtaget, med mindre der er fremlagt dokumentation for at have returneret varerne. Returadressen er: Att: MiiAW.dk Heeringvej 25 4690 Haslev Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Jf. købelovens regler ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer til forbrugere. Kravet er at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået grundet fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd. Gældende for varer med begrænset levetid er reklamationsretten begrænset til produktets holdbarhedsperiode. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er der fejl eller mangler ved det købte produkt, bedes du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte MiiAW og foreligge en detaljeret beskrivelse af fejlen/manglen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder, efter at fejlen er opdaget, vil fejlen altid være rettidig. Kontakt os på kundeservice@miiaw.dk.

Ændringer

Ændringer i salgs- og leveringsbetingelser vil være tilgængelige på Miiaw.dk.  

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Privatlivspolitik

Nærværende privatlivspolitik forklarer, hvordan MiiAW indsamler og behandler dine personoplysninger. Nærværende privatlivspolitik gælder for personoplysninger, som afgives til MiiAW i forbindelse med et køb på www.miiaw.dk. Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos M&J Invest og Handel og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på miiaw.dk er M&J Invest og Handel. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@miiaw.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@miiaw.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg naevneneshus.dk Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf Til: Miiaw.dk Heeringvej 25 4690 Haslev Eller til kundeservice@miiaw.dk Sidst opdateret: 04.08.2019