Som dyreelskerer med en særlig forkærlighed for katte, havde vi længe følt at det var en jungle at gennemskue det enorme udbud af tørfoder produkter på markedet – og ikke mindst den besværlige tilbagevendende rutine med tunge indkøb.

Det er blandt andet nogle af disse udfordringer, som vi har forsøgt at løse med MiiAW konceptet.

Missionen er klar – topkvalitets produkter til katte, krydret med mantraet nemt og bekvemt sammenholdt med yderst konkurrencedygtige priser.

Vi har skabt vores eget Super Premium produkt MiiAW med ingredienser af højeste kvalitet.

Med et abonnement hos MiiAW har vi gjort det yderst bekvemt for katteejere. Alt der skal gøres, er at indtaste nogle få oplysninger om katten, acceptere vores anbefaling tilpasset din kats behov, og er din kat tilfreds skal du ikke foretage dig mere. Herefter kører abonnementet automatisk, som tager højde for din kats livscyklus med overgang fra voksen til senior, bl.a. i form af justering af fodersammensætning og mængder.

Som abonnent hos MiiAW bidrager du samtidig til bedre levevilkår for udsatte katte. Hvert år donerer vi en andel af overskuddet til velgørende formål, som arbejder for bedre levevilkår for udsatte katte.

Velkommen til MiiAW – aldrig har det være nemmere at være katteejer

Med venlig hilsen,

Nikolas og Thomas.